MAIL

Feedback welkom!

Solar Zonder Grenzen
Business Center Katelijnepoort
Baron Ruzettelaan 7
B-8310 Assebroek

e-mail

♥

Dank u!

Facebook

YouTube

Twitter

Mini Event – Maxi Impact Bar Solar @ jouw bedrijf

Mobiele bar op zonne-energie met moctails en party muziek voor 20 min t.v.v. duurzaam licht in Afrika.

Solar Zonder Grenzen - Bar Solar - Verlicht Afrika

✅ Verhoog de concentratie bij uw werknemers door een korte break (over de middag of in de namiddag als korte onderbreking).
✅ Toon dat het bedrijf zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid opneemt en bijdraagt tot een betere wereld door licht te geven in Afrika.
✅ Verhoog de motivatie van uw personeel.
✅ Zorg voor een gezamenlijk gespreksonderwerp.
✅ Verbeter het groepsgevoel en teamspirit.
✅ …

Aan een minimale kost, tijd en energie.

CONCREET

Bar Solar - Verlicht Afrika - oplichtende kaartWij komen met onze Bar Solar naar uw bedrijf en stellen de bar op voor de ingang van uw bedrijf of op een binnenplaats. Op het afgesproken moment laten we door de luidsprekers party muziek horen. Je hebt de keuze uit:

  • Party muziek: Tomorrow Land music om 20 minuten een bom van een feest los te laten voor uw werknemers,
  • Lounge/jazzy/soul muziek: om iets rustiger te genieten van de break),
  • Live muziek op zonne-energie van Tiger Lily.

Het personeel komt naar de bar, krijgt een gratis mocktail (alcoholloze cocktail aardbeimunt of tropical). En een LED-kaart van Afrika geraakt langzaamaan volledig verlicht.

Ondertussen licht ons team zowel de nood aan verlichting in het Zuiden toe, als onze duurzame oplossing: het zonnekioskenproject in West-Afrika, waarbij naast verlichting kennisoverdracht en tewerkstelling centraal staan.

Onze lokaal in Togo gemaakte kalebaslampen worden getoond en vergeleken met de vervuilende olielampen die ze daar nu gebruiken. Als de kaart volledig verlicht is, loopt de pauze op zijn eind en vertrekken we terug met de Bar Solar.

Op korte tijd kunt u zo een grote impact verwezenlijken, zowel bij uw personeel, uw bedrijf als in de wereld via de steun aan ons project!

KOSTPRIJS

500€ + transportkost (0,5€/km vanuit Brugge) + 1,5€ per mocktail die wordt aangeboden aan het personeel + (optioneel) 750€ live muziek

Reserveer de Bar Solar voor je bedrijf