MAIL

Feedback welkom!

Solar Zonder Grenzen
Business Center Katelijnepoort
Baron Ruzettelaan 7
B-8310 Assebroek

e-mail

♥

Dank u!

Facebook

YouTube

Twitter

Le Nouveau Bar Solar Est Arrivé - Reserveer voor je evenement!

De Nieuwe BAR SOLAR: klein doch dapper, mobiel, flexibel, duurzaam en grenzeloos!

Reserveer de Bar Solar

De Bar Solar reserveren kan eenvoudig:

  • Klik in de kalender de gewenste dagen aan.
  • Vul in het formulier je voornaam, naam, e-mail en bij voorkeur ook een telefoonnummer in.
  • Vermeld onder details de naam en locatie van je event, of levering gewenst is, of het openbaar is en ev. de URL van je website (voor de agenda).
  • Kopieer de CAPTCHA in het veld boven de verzendknop
  • En verzend.

Reservaties worden bevestigd via e-mail. Voor alle eventuele vragen kun je ons steeds bereiken via info@solarzondergrenzen.be.

Kalender word geladen......
- beschikbaar
22
- gereserveerd
22
- optie
captcha

‘Le Nouveau Bar Solar’ is een hippe, mobiele bar op 100% zonne-energie en dus overal inzetbaar. Met een ingebouwde frigo, een diepvries, een geluidsinstallatie en verlichting staat de Bar Solar altijd en overal voor je klaar.

Tijd voor een tuinfeest!

Dankzij de beperkte omvang wordt de Bar Solar in veel tuinen vlot binnen geloodst. Lukt dit bij jou, dan heb je reden voor een feestje. Nodig je buren, vrienden en familie uit en verras hen met de coolste drankjes en een streepje muziek achterin je tuin.

Luxe-picknick in het hol van Pluto

Hou je een drink, of organiseer je een picknick op een afgelegen locatie? Maak het dan feestelijk en knap gezellig met de Bar Solar! Dankzij krachtige batterijen kun je zelfs na zonsondergang, tot een gat in de nacht nagenieten.

De perfecte cocktailbar

Een feest is geen feest zonder een hippe cocktailbar. Organiseer je een optreden, een festival of een andere feestelijke kanjer onder de blote hemel, reserveer dan snel de Bar Solar als eye catcher en cocktailbar. Voor grotere evenementen komen wij zelfs graag uw cocktails shaken.

Ten voordele van zonne-energie in Afrika

icon64-ekmap-bisz-solar-kioskDe Bar Solar is niet enkel hip en duurzaam, maar ook solidair en sociaal. Door de Bar Solar te huren, geef je immers licht en draag je bij tot meer zonne-energie in het zonovergoten Afrika. Doen!

SMS4LIGHT ▶

Huur de Bar Solar

En alsof dit alles nog geen reden genoeg is om een feestje te bouwen, hoef je het voor de prijs bovendien ook niet te laten. Omdat we er bijzonder veel zin in hebben, en omdat Solar Zonder Grenzen graag zonne-energie promoot, gooien we de Bar Solar de deur uit aan een bijzonder aantrekkelijke prijs!

EUR 275,-
Verhuur per dag
EUR 400,-
Verhuur voor 2 dagen
PRIJS OP MAAT
Verhuur vanaf 3 dagen
EUR 25/u/medewerker,-
Bemande bar

Let wel: deze prijs is exclusief transport. Je kan de bar zelf ophalen in Brugge (gratis), of laten leveren voor EUR 0,50/km (heen en terug gerekend).

In samenwerking met Sisters at Work

 Sisters at Work

Bar Solar Tour Kalender

Bar Solar on Tour - events - kalender op Facebook

Bar Solar werd mede ondersteund door Provincie West-Vlaanderen:
West-Vlaanderen